Cisco 300-075 ExamCIPTV2 Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 2

Total Question: 245 Last Updated: Oct 11,2018
  • Updated 300-075 Dumps
  • Based on Real 300-075 Exams Scenarios
  • Free 300-075 pdf Demo Available
  • Check out our 300-075 Dumps in a new PDF format
  • Instant 300-075 download
  • Guarantee 300-075 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

How to pass 300 075 dump in Nov 2017

Cause all that matters here is passing the Cisco 300 075 pdf exam. Cause all that you need is a high score of 300 075 ciptv2 Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 2 (CIPTV2) exam. The only one thing you need to do is downloading Pass4sure 300 075 vce exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

Q61. Which statement about H.323 Gatekeeper Call Admission Control is true? 

A. Gatekeeper Call Admission Control applies to centralized Cisco Unified Communications deployments that use locations based Call Admission Control. 

B. Gatekeeper Call Admission Control applies to distributed Cisco Unified Communications deployments. 

C. Gatekeeper Call Admission Control applies only to distributed Cisco Unified Communications Express deployments. 

D. Gatekeeper Call Admission Control setting is configured in Cisco Unified Communications Manager. 

Answer:

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D in distributed call processing deployments on a simple hub-and-spoke topology, you can implement call admission control with a Cisco IOS gatekeeper. In this design, the call processing agent (which could be a Unified CM cluster, Cisco Unified Communications Manager Express (Unified CME), or an H.323 gateway) registers with the Cisco IOS gatekeeper and queries it each time the agent wants to place an IP WAN call. Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/srnd/7x/cac.html#wp1044743 


Q62. Which two locations are the best locations that an end user can use to determine if an IP phone is working in SRST mode? (Choose two.) 

A. Cisco Unified Communications Manager Administration 

B. IP phone display 

C. Cisco Unified SRST Router 

D. Cisco Unified MGCP Fallback Router 

E. physical IP phone settings 

Answer: B,E 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D IP Phone display and Physical phone IP settings are two locations were an end user can determine if an IP phone is working in SRST mode. Link: http://my.safaribooksonline.com/book/telephony/1587050757/survivable-remote-site-telephony-srst/529 


Q63. In what Cisco solution is Simple Network-Enabled Auto Provision technology used? 

A. Cisco Unified Gateway Duplication 

B. Cisco Unified CallManager Redundancy 

C. Cisco Unified SRST 

D. Cisco Unified Call Survivability 

Answer:

Explanation: 

Incorrect Answer: A, B, D When the system automatically detects a failure, Cisco Unified SRST uses Simple Network Auto Provisioning (SNAP) technology to auto-configure a branch office router to provide call processing for the Cisco Unified IP phones that are registered with the router Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucme/admin/configuration/guide/cmesr st.html 


Q64. Which three of the following are steps in configuring MGCP Fallback and Cisco Unified SRST? (Choose three) 

A. Define the SRST reference for phones in the Device Pool configuration 

B. Enable and configure the MGCP fallback and Cisco Unified SRST features on the IOS gateways. 

C. Implement a simplified SRST dial plan on the remote-site-gateways to ensure connectivity for remote-site phones in SRST mode. 

D. Enable SIP trunking between both remote and hub sites to provide mesh coverage. 

E. Define the SRST reference in the configuration on the IP Phones. 

F. Enable and configure the MGCP fallback on the IOS gateway but not Cisco Unified SRST since it is enabled automatically. 

Answer: A,B,C 


Q65. Video calls using 384 kbps need to be supported across a gatekeeper-controlled trunk. What value should be entered into the gatekeeper to support this bandwidth? 

A. 768 kbps 

B. 384 kbps 

C. 512 kbps 

D. 192 kbps 

Answer:

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D A 384-kb/s video call may comprise G.711 at 64 kb/s (for audio) plus 320 kb/s (for video). This sum does not include overhead. If the audio codec for a video call is G.729 (at 24 kb/s), the video rate increases to maintain a total bandwidth of 384 kb/s. Link: 

http://www.ciscosystems.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmsys/a08video.html#wp1059726 


Q66. Which action configures phones in site A to use G.711 to site B but to use G.729 to site C? 

A. Configure Cisco Unified Communications Manager regions. 

B. Configure Cisco Unified Communications Manager locations. 

C. Configure transcoder resources in Cisco Unified Communications Manager. 

D. Configure a gatekeeper. 

Answer:


Q67. Refer to the exhibit. 

Which statement about the configuration between the Default and BR regions is true? 

A. Calls between the two regions can use either 64 kbps or 8 kbps. 

B. Calls between the two regions can use only the G.729 codec. 

C. Only 64 kbps will be used between the two regions because the link is "lossy". 

D. Both codecs can be used depending on the loss statistics of the link. When lossy conditions are high, the G.711 codec will be used. 

Answer:


Q68. While configuring Call Survivability in Cisco Unified Communications Manager, what step is mandatory to reach remote sites while in SRST mode? 

A. Enable Cisco Remote Site Reachability. 

B. Configure CFUR. 

C. Enable the SRST checkbox in the MGCP gateway. 

D. Configure the H.323 gateway for SRST in Cisco Unified Communications Manager. 

E. Enable the Failover Service parameter. 

Answer:

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D, E Call Forward Unregistered (CFUR) functionality provides the automated rerouting of calls through the PSTN when an endpoint is considered unregistered due to a remote WAN link failure Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/srnd/8x/models.html 


Q69. The relationship between a Region and a Location is that the Region codec parameter is used between a Region and its configured Locations. 

A. TRUE 

B. FALSE 

Answer:

Explanation: 

Locations work in conjunction with regions to define the characteristics of a network link. Regions define the type of compression (G.711, G.722, G.723, G.729, GSM, or wideband) that is used on the link, and locations define the amount of available bandwidth for the link Link: 

http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmsys/a02cac.html #wp1033331 


Q70. Scenario 

There are two call control systems in this item. The Cisco UCM is controlling the Cisco Jabber for Windows Client, and the 7965 and 9971 Video IP Phone. The Cisco VCS is controlling the SX20, the Cisco TelePresence MCU, and the Cisco Jabber TelePresence for Windows. 

Use the exhibits to answer the following questions. 

DP 

Locations 

CSS 

Movi Failure 

Movi Settings 

CIPTV Topo 

Subzone 

Links 

Pipe 

A third collaboration call fails between the backbone site and the HQ site. After reviewing the exhibits, which of the following reasons could be causing this failure? 

A. Not enough bandwidth has been allocated. 

B. Device Pool. 

C. Location. 

D. The pipe is not functioning. 

Answer:

Explanation: 

Based on the exhibit, each call is limited to no more than 128kbps per call, but the total available bandwidth is set to 256 kbps. This will allow the first to calls to go through, but there will be no more available bandwidth for the third call. 


Related 300-075 Articles