Cisco 300-070 ExamCIPTV1 Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 1 v1.0

Total Question: 211 Last Updated: May 16,2019
  • Updated 300-070 Dumps
  • Based on Real 300-070 Exams Scenarios
  • Free 300-070 pdf Demo Available
  • Check out our 300-070 Dumps in a new PDF format
  • Instant 300-070 download
  • Guarantee 300-070 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

Getting Smart with: voice tut 300-070 ciptv1

It is impossible to pass Cisco 300-070 exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 300-070 practice questions. You will get a surprising result by our Up to the minute Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 1 v1.0 practice guides.

2016 Jul gefest 300-070:

Q31. What is the relationship between a Region and a Location? 

A. The Region codec parameter is used between a Region and its configured Locations. 

B. The Region setting for a Location sets the number of audio and video calls that Location can support. 

C. The codec parameter configured in the Region is only used between Regions and Location bandwidth isonly used between Locations. 

D. The Region codec parameter is combined with Location bandwidth when communicating with otherRegions. 

Answer: C 


Q32. If the route patterns 5XXX, 51XX, 513X and 5134 exist within a call route database, which pattern would be matched if the dialed number was 5324? 

A. 5XXX 

B. 51XX 

C. 513X 

D. 5134 

Answer: A 


Q33. Which option describes how you add software conference bridges to Cisco Unified CommunicationsManager? 

A. By adding a Cisco Unified CM server to the cluster. 

B. By adding a software conference bridge using Conference Bridge Configuration. 

C. By installing DSP to a Cisco Unified CM server. 

D. By reassigning other media resources to conference resources. 

Answer: A 


Q34. Refer to the exhibit. 


When a user dials 919005551212, the call fails. Which change do you need to make for this call to be successful? 

A. Change the route partition. 

B. Change the gateway or route list. 

C. Change the route pattern to the correct number of digits. 

D. Change the call classification to OnNet. 

E. Change the route option. 

Answer: E 


Q35. When creating a route pattern, which two of these options should you avoid? (Choose two) 

A. Lowercase characters, such as a, b, c 

B. Wildcards. 

C. Numbers. 

D. Uppercase characters, such as A, B, C. 

E. Spaces. 

F. Special characters andescape sequences, such as @ and \\+. 

Answer: A,E 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmcfg/bccm-861-cm/b03rtpat.html 


300-070 free question

Refresh adps 300 lb-070:

Q36. How do you configure calling privileges on Cisco Unified Communications Manager Express? 

A. corlist 

B. translation profile 

C. zones 

D. access list 

E. search rules 

Answer: A 


Q37. You are a Voice Engineer at ABC Company. You want to implement a voice translation profile to perform the following manipulation: The incoming DNIS 9876562XXX should be modified to 2XXX. Which four commands are required to configure the translation profile? (Choose four.) 

A. voice translation-rule 1 

B. rule 1 /^ 9876562/ /2/ 

C. voice translation-profile incoming-calls 

D. translate called 1 

E. rule 1 /^ 9876562$/ /2/ type subscriber 

F. translation-profile incoming incoming-calls 

G. translate calling 1 

H. translate called rule 1 

Answer: A,B,C,D 


Q38. Refer to the exhibit. 


ABC Company uses the digit 9 to get a dial tone and type a DN. A user needs totype 8811202 and automatically send the call to a cellphone. The Network Administrator did thisconfiguration, but it is not working. 

Which two actions can the Administrator take to solve thisproblem? (Choose two) 

A. In the Translation Pattern option, delete the digit "8". 

B. In the Translation Pattern option, delete the digit "9". 

C. In the Route Option option, select Block this Pattern. 

D. In the Called Party Transform Mask option, prefix the digit "9". 

Answer: B,D 


Q39. What is the maximum number of I080p30 HD Conference Participants if an MSE 8000 has four MSE8710 blades clustered? 

A. 48 

B. 180 

C. 720 

D. 800 

Answer: A 


Q40. Which statement about translation patterns and transformation patterns is true? 

A. Both transformation patterns and translations patterns support only numeric values. 

B. Both transformation patterns and translations patterns support numeric and alphanumeric values. 

C. Transformation patterns support numeric and alphanumeric values, whereas translations patterns supportonly numeric values. 

D. Translation patterns support numeric and alphanumeric values, whereas transformation patterns supportonly numeric values. 

Answer: B 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmcfg/bccm-861-cm/b03txpat.html 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmcfg/bccm-861-cm/b03cldpt.html 


Related 300-070 Articles